Esportistes de tecnificació inicien els entrenaments abans del Mundial

Els riders catalans i membres del grup de Tecnificació de la FCEH, Pau Bartolo, Aleix López i Maria Hidalgo, van iniciar ahir els entrenaments al circuit de SlopeStyle del Mundial Júnior que donarà el tret de sortida demà a Valmalenco (Itàlia).

‘Ahir el temps ens va acompanyar i els esportistes van poder entrenar molt bé. Avui farem uns altres entrenaments i dissabte les classificatòries’, ens explica Santi Corral, entrenador de tecnificació de la FCEH.

Segons ell, la possibilitat més bona de fer un bon resultat és en categoria femenina, on la Maria Hidalgo té opcions de Top10. ‘En nois, Pau Bartolo pot tornar a arribar a les semifinals com ja va fer a la passada Copa del Món de Kreischberg, (Àustria), on va obtenir un 20è lloc’, afegeix Corral.

Diumenge arribaran a Valmalenco la resta de membres del grup de tecnificació Joan Pascual, Helena Garcia i l’esportista seleccionada per la FCEH, Fiona Torelló, juntament amb l’esportista Lucas Eguibar com a Júnior de l’equip espanyol. Estaran des del dia 30 de març i fins el 3 d’abril. Durant les mateixes dates participarà en Gerard Garcia en la modalitat de SlopeStyle amb esquís (Freeski).