Espot acull el Campionat de Catalunya u14 i u16

En aquesta edició els corredors de les categories u14 i u16 correran junts a l’estació del Grup FGC.

Els propers dies 13, 14 i 15 de març, l’estació d’esquí d’Espot acollirà el Campionat de Catalunya per a les categories u14 i u16,  homes i dones. La competició, que proclamarà als campions i campiones de Catalunya en aquestes categories, i alhora puntuará per al circuit de Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí 14-15, donarà el tret de sortida el proper divendres 13 de març amb la disputa d’un Súper Gegant homes i dones a una mànega. Continuarà dissabte amb el Gegant i diumenge amb l’Eslàlom.

En la passada edició, en u16, la millor va ser Ana Oller del CANMC, que es va proclamar campiona de Catalunya en totes les proves celebrades. Albert Ortega de LMCE va guanyar en SG, Aingeru Garai del CAEI en GS i Ramón Barrufet del CAEI en SL. En u14, els campions van ser Samantha Mclellan del GRAN i Isidre Sans del AISC en SG i SL, i Carmela Olmo del CAEI i Adrian Tortajada de LMCE en GS.

Rodi Motor Services col·labora amb els Campionats
Aquesta edició del Campionat de Catalunya comptarà amb la presència especial del grup Rodi Motor Service, empresa distribuïdora de pneumàtics Michelin que col·labora amb la FCEH. Rodi decorarà la competició amb pancartes i arc de meta i oferirà petits obsequis als assistents a la cursa.