Espot acull la VI Copa Pirineus U14 i U16

Aquesta temporada la competició alpina l’acull la FCEH a Espot amb 38 corredors catalans.

Els propers dies 27 i 28 de desembre Espot Esquí acull la 6a edició de la Copa Pirineus en la modalida d’esquí alpí, una competició que va néixer gràcies a un acord entre la FCEH, la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i el comitè pirinenc de la Federació Francesa d’Esquí i que enfronta a catalans, andorrans i francesos en les categories U14 i U16. 

Cada any una estació dels tres territoris acull una de les tres modalitats en les quals se celebra la Copa Pirineus (alpí, fons o snow) i aquesta temporada la competició alpina l’acull la FCEH a Espot. Cada federació presenta els seus equips per competir en aquest circuit, que assoleixen la plaça en funció de les quotes de participació acordades en els reglaments tècnics. 

La temporada anterior no es va poder celebrar la Copa Pirineus per falta de neu però aquesta temporada es reprèn amb molta il·lusió i amb 140 corredors inscrits hores d’ara. Per primera vegada s’ha convidat a participar a les Federacions Pirenenques d’Aragó, Navarra i País Basc.’Ens interessa molt que els nostres esquiadors i esquiadores puguin competir amb altres procedents d’altres països‘, explica Joan Puig, Vicepresident de neu de la FCEH. 

 

Enllaços relacionats
Nota Informativa