Eugenia Brotons, Iu Vidal, Arianna Vilar i Tomas Barata guanyen el 25è Trofeu Club d’Esquí Terrassa

La pista Devallada de Masella va reunir als corredors U14 per disputar un Eslàlom i un Gegant.

Masella va acollir durant els dies 5 i 6 de març la 25a edició del Trofeu Club Esquí Terrassa alhora 14è Memorial Adriana Tauler i 8è Memorial Gabriel Parellada, que enguany no era Campionat de Catalunya de la disciplina. La competició, organitzada any rere any pel Club d’Esquí Terrassa, estava adreçada a la categoria Infantil u14 i formava part de la 33a Lliga Catalana Infantils d’Esquí Alpí, sent la competició més veterana del Circuit.

El gegant femení -a dues mànigues- el va liderar la corredora del CEVA Eugenia Brotons (1:42.34), seguida de Carlota Mons del CANMC (1:43.16) i de Maria Ruiz del AISC (1:44.44). En homes, el liderat se’l va endur Iu Vidal del C.E.T (1:39.93), seguit de Nil Plana de LMCE (1:40.28) i Alex Poy del AISC (1:40.50). En la prova d’eslàlom -també a dues mànigues- la corredora més ràpida va ser Arianna Vilar de MLEC (1:38.72), seguida de Natalia Larriu del CEVA (1:39.68) i de Patricia Escolar del CAEI (1:41.65). El corredor Tomas Barata del CEVA va assolir la primera posició de la classificació masculina en aquest eslàlom, seguit de Iu Vidal del C.E.T. (1:36.03) i Alex Poy del AISC (1:36.23).