Excel·lent collita de medalles als Campionats d’Espanya

El riders catalans Maria Hidalgo, Carles Torner, els germans Vergés, Pau Bartolo i Queralt Castellet han brillat als campionats d’Espanya d’Snowboard celebrats del 1 al 2 d’abril a Sierra Nevada amb una excel·lent collita de medalles:

Torner s’ha fet amb l’or en Slopestyle i medalla de bronze en Halfpipe, la Queralt amb l’or en Halfpipe, la Maria Hidalgo amb l’or en Slopestyle i la plata en Halfpipe, Ruben amb l’or en Halfpipe i el bronze en Slopstyle, Issac amb la plata en Halfpipe i el Pau Bartolo amb la plata en Slopstyle.

Carles Torner del CEMT s’ha convertit en un dels noms d’aquests nacionals després de debutar amb una medalla d’or al Slopestyle juntament amb la seva companya de la federació catalana la Maria Hidalgo del CEMT, que va fer primera amb 85,75 punts. Torner va guanyar l’or amb una puntuació de 94,25 punts, mentre que la medalla de plata va ser per al juvenil Pau Bartolo del Club La Surfera Gironina, amb 85 punts i la de bronze per al també català Rubén Vergés del mateix club, amb 77 punts. Pel que fa a les noies en Slopestyle , la segona classificada després de la Maria Hidalgo va ser l’andalusa Sarai Casares amb 62,50 punts i la tercera l’Itziar Luque, també andalusa, amb 47,25 punts.

En Halfpipe, la prova va estar dominada pels germans Vergés en categoria masculina. La medalla d’or va ser per el Ruben amb 140 punts, la plata per l’Isaac amb 112 punts i Torner va conquistar la medalla de bronze amb un total de 82,80 punts. En categoria femenina, la Queralt Castellet del Club La Surfera Gironina, va pujar a dalt de tot del podi per conquistar la medalla d’or amb 200 punts. La medalla de plata va ser per a la catalana Maria Hidalgo amb 160 punts i el bronce per a l’andalusa Sarai Casares.

Veure els resultats oficials a la web de la FIS