Excel·lent participació de corredors del CEVA a la Whistler Cup 2013

Durant els dies 5,6, i 7 d’abril sota unes condicions difícils a causa de l’adversa climatologia es va celebrar a la coneguda estació de Whistler (British Columbia) la Whistler Cup 2013, una de les curses internacionals de major prestigi al costat de la Topolino (Itàlia) i la Scara (França).

El corredor de la FCEH Dany Larriu (CEVA), que cursa el seu any escolar i entrena a Canadà, va participar en la 21a edició d’aquesta cursa aconseguint una 15a posició el primer dia a la Combinada, una 5a plaça a l’Eslàlom el segon dia. Va acabar la seva participació en aquesta competició amb un 16è lloc en Súper Gegant de l’últim dia.

Ressenyar també la participació de la lleidatana Anna Steve, Campiona d’Espanya de Súper Gegant, també membre de l’equip del CEVA, i que cursa el seu any escolar als EUA a Bourke Mountain School. Anna va aconseguir un 15è lloc en Súper Gegant i un 16é en Eslàlom.