Excel·lents resultats dels esquiadors locals a la Copa Internacional IPCAS

Assolellada segona jornada de la Copa Internacional IPCAS d’esquí alpí per a persones amb discapacitat física i visual que s’ha disputat a La Molina, estació propietat del Grup FGC. En la prova de gegant les esquiadores locals Úrsula Pueyo i Ana María Selvi repeteixen la primera posició, que ja van aconseguir a l’eslàlom del dimecres, i Oscar Espallargas puja al tercer esglaó del podi.

El segon dia de competició de la Copa Internacional IPCAS d’esquí alpí per a persones amb discapacitat física o visual a l’estació de La Molina s’ha celebrat amb èxit absolut. Després d’una jornada amb una intensa nevada, els corredors han pogut gaudir del segon dia de curses amb un cel pràcticament blau i la neu en condicions excepcionals. Així doncs, la prova de Gegant s’ha dut a terme en un estadi de competició, el de Roc Blanc, amb molt bones condicions.

L’última cursa d’aquesta Copa Internacional IPCAS de La Molina ha coronat de nou alguns dels esquiadors locals. L’esquiadora mallorquina Úrsula Pueyo, de categoria discapacitats físics dempeus, ha tornat a pujar al més alt del podi, aquesta vegada en la prova de Gegant (1:42.16) i a la prova masculina l’austríac Martin Wuerz ha tornat a ser el més ràpid (1:28.50). En la categoria de discapacitats visuals, Ana Maria Selvi ha repetit el triomf de l’eslàlom superant la prova de Gegant amb un temps de 2:01.03. L’esquiador austríac Christian Hesch (1:35.20) ha estat l’encarregat de penjar-se l’or en la prova masculina. Per últim, entre els esquiadors en cadira, Barbara Van Berfen, d’Holanda, s’ha fet amb la victòria després d’aconseguir sumar 2:02.80 entre les dues mànegues i el croat Dino Sokolovic (1:35.91) ha tornat a ser el més ràpid.

Úrsula Pueyo, Ana María Selvi i Oscar Espallargas al podi del Gegant

En aquesta segona i última jornada de la Copa Internacional IPCAS, de nou, han estat tres els esquiadors que han pujat al podi. Úrsula Pueyo i Ana María Selvi han repetit la victòria i s’emporten doncs, dos ors de La Molina. La corredora mallorquina ha destacat que “he tingut més bones sensacions que ahir, m’he sentit bé a la zona del mur”, així que finalitza contenta la seva participació en aquestes curses. En categoria masculina, Oscar Espallargas ha finalitzat en la tercera posició el Gegant d’aquest dijous i després de la cursa ha explicat que “sabia que podia ser entre els primers, però a les curses sempre hi ha imprevistos, així que estic content perquè a la segona mànega he esquiat bé i continuo progressant”. Així doncs, la delegació espanyola que ha participat en les dues curses IPCAS ha acumulat fins a sis medalles, dues d’or i dues de bronze. Cal destacar també la tercera posició en el Gegant d’avui de Bárbara Pérez en categoria dempeus (1:52:78) i la esquiadora de la Fundación Nathalie Carpanedo ha fet tercera en cadira amb un temps de 2:29:66.

Torn per a la Copa d’Europa IPCAS el divendres i dissabte

Després de dues intenses jornades amb la Copa Internacional IPCAS, La Molina acull el divendres i dissabte dues curses de la Copa d’Europa IPCAS. La majoria dels esquiadors que han participat en aquestes proves internacionals repetiran i participaran en un altre eslàlom i un altre gegant, però en aquesta ocasió, amb esquiadors que realitzen tot el circuit europeu i amb l’objectiu de millorar punts.

Font: Comunicació FGC