Exhibició dels patinadors catalans Monica Carratalà i Ton Consul

Avui 3 de desembre la plaça Catalunya acull una altre exhibició de patinatge sobre gel.

Després de gaudir tots de l’exhibició realitzada per  els patinadors catalans de categoria Novice Irene Manau i Ton Consul el passat 28 d’octubre, visiten avui la pista de gel la patinadora catalana Mónica Carratalà, de categoria Infantil, acompanyada un altre cop de Ton Consul. Tots dos faran una exhibició en parella i posteriorment el patinador del Club Esports de Geu Val d’Aran, ens presentarà el seu programa llarg.

Aquest esdeveniment, patrocinat pel Banc Sabadell, s’engloba en un conjunt d’activitats programades per promocionar els esports de gel, patinatge artístic, hoquei sobre gel i cúrling a la ciutat.

Properes activitats

La propera activitat que acollirà la pista de gel de plaça Catalunya serà un torneig d’hoquei que tindrà lloc el dissabte 8 de desembre de 9 a 10 h del matí i de 16 a 16:30 h de la tarda. La FCEH convidarà als equips de Puigcerdà i al FC Barcelona perquè facin una demostració de les seves millors habilitats i donin a conèixer aquest esport als ciutadans.

A més, està programat per al proper dilluns 10 de desembre, una demostració de Patinatge de Velocitat (Short Track) d’una durada de 5 minuts que començarà a les 18:00 h de la tarda.

Candidatura Barcelona Pirineus 2022 i FCEH

La Candidatura Barcelona Pirineus 2022 s’ha implicat molt en promocionar els esports d’hivern entre els ciutadans barcelonins i ha col·laborat molt en aquest projecte.

Cal dir que els esportistes, tècnics i clubs que participen en les activitats programades, pertanyen a la FCEH que també busca la promoció de tots els seus esports de gel.  


Enllaços relacionats

Programa d’activitats