ÈXIT ABSOLUT ALS CAMPS D’ENTRENAMENT PER TECNIFICACIÓ INFANTIL

Per segona vegada durant la present temporada, la Federació Catalana ha proposat convocatòries d’entrenaments per als grups d’edats infantils, seleccionats de diferents clubs i segons varem de resultats. Pel que fa a la categoria Infantils II, s’han ajuntat els 14 millors esquiadors catalans entre nois i noies (nascuts any 97 i 98) i els 10 millors esquiadors segons resultats de la categoria infantils I (anys 99 i 2000). 
 
La concentració de tots aquets esportistes s’inicia avui dimecres 23 de febrer i els entrenaments estaran dirigits per joves tècnics formats per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.Els entrenaments estan dirigits per joves tècnics formats per la federació, en aquesta ocasió també han supervisat la tasca i el nivell tecnic dels esportistes membres del cos tècnic dels Grups de Tecnificació ARC.

Els entrenaments estan oberts a la lliure participació dels tècnics dels clubs amb l’objectiu de contrastar opinió, procés i metodologies de treball per tal de buscar un objectiu comú. El proper mes de març es farà una tercera convocatòria prèvia als Campionats Estatals.

Finalment el projecte preveu que durant el mes d’abril es convoquin les probes d’accés al recent Centre de Tecnificació de la Vall d’Aran, reconegut fa pocs mesos per el Consejo Superior de Deportes.