Èxit de la Nocilla Cabirol Minifreestylers malgrat el mal temps

foto

Aquesta temporada hem celebrat el Dia Mundial de la Neu amb el cap de setmana més fred de l’any. Les estacions catalanes s’han cobert de neu i el fred ha acompanyat a totes les competicions.

També a la Nocilla Cabirol Minifreestylers a La Molina, malgrat el vent i el fred desafiants que s’han fet notar. Amb molta motivació i ganes de passar-ho bé, els més petits han fet els millors dels seus trucs en la primera prova puntuable per al 6è Pyrenean Minifreestyler Tour.

img_1792

Pel que fa a la competició d’snowboard, el campió més petit (U7) ha estat en Blai Tané. Per la seva part, la vencedora més petita (U9) ha estat la Laia Gomariz del SBAREA. En la categoria U11 en Maximilian Sierra del PEC ha quedat primer, i en Max Aviñó del SBAREA i en Miles Jarra del PEC han fet segon i tercer respectivament. L’Aroa Da Silva del PEC ha estat la campiona d’aquesta mateixa categoria. Per acabar, el competidor i campió més gran (U13) ha estat en Pol Gomariz del SBAREA.

Continuem amb el Freeski on el club ALCE ha destacat en la categoria U7, doncs s’ha endut totes les medalles. Els campions han estat l’Aleix Fabra i l’Arlet Ollé; els segons han estat en Bernat Blanich i la Berta Garcia; els encarregats de tancar el podi han estat en Bernat Oller i la Martina Condominas. La categoria U9 també ha estat pel club ALCE, la Bruna Puig ha estat la vencedora. En Ferran Pijoan del GNA ha guanyat en la seva categoria (U13) i el seu germà en Guillem Pijoan també ho ha fet de la seva categoria (U15).

img_1690