Èxit d’inscrits en el Campionat de Catalunya SBX/SX a Baqueira Beret

foto

El pròxim 25 de febrer l’estació d’esquí Baqueira Beret acull el Campionat de Catalunya SBX/SX, la Copa d’Espanya Infantil SBX/SX, l’Open Kamikasse SBX/SX i el Kamikasse Minifreestylers SBX/SX.

Un centenar d’esportistes, sens dubte, una participació històrica en la modalitat, es donaran cita per a competir i gaudir d’un dia festiu sense oblidar l’esperit competitiu que s’hi respirarà.

Aquesta prova és el punt de trobada pels riders, de totes les categories, que els agradi i practiquin el surf de neu i l’esquí. Serà una jornada ideal per lluir-se i promocionar així l’snowboardercross i l’skicross.

La jornada consistirà en quatre parts, la primera, els entrenaments. Seguidament, es disputaran les classificatòries, una baixada cronometrada d’on sortiran els quadres d’eliminatòries. S’intentarà fer el màxim d’emparellaments per categoria i modalitat. A continuació, els riders s’enfrontaran als seus rivals en les eliminatòries, baixades de 4 esportistes on els 2 primers es classifiquen per a la següent ronda i els dos últims queden eliminats. Per últim, els millors es disputaran unes aferrissades finals sobre la neu, que determinaran els campions.

La prova en qüestió també serà puntuable pel 6è Pyrenean Minifreestyler Tour i la Copa d’Espanya Infantil SBX/SX.

Optaran a ser Campions de Catalunya aquells riders amb llicència catalana de les categories U15U17 i absoluts. En la Copa Espanya Infantil hi participaran les categories U16 i inferiors. En l’Open Kamikasse els esportistes de les categories U7U9U11U13U15U17 i absoluts seran els qui hi participaran. Per últim, en el Kamikasse Minifreestylers hi podran competir els nens i nenes de les categories U7U9U11U13 i U15.

Els 3 primers classificats del traçat de cada categoria (segons emparellaments), modalitat, gènere i competició tindran medalla, a excepció de la Copa d’Espanya.

 

Enllaços d’Interès: 

Nota Informativa