Èxit rotund a la pista del Club Poliesportiu Puigcerdà

Els dies 10, 11 i 12 d’octubre de 2014 s’ha celebrat la 9a edició del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de cúrling, a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà, amb victòria de l’equip de Megève.

Després de tres dies intensos de competició, l’equip de Megève ha pujat al graó més alt del podi. L’equip francès, és l’equip amb millor palmarès, tres victòries i dos podis en els nou anys de vida del trofeu Vila de Puigcerdà. Les altres dues places del podi les han ocupat  l’equip suec Hedin i el suïs Uzwil Ruch. Enguany el trofeu ha comptat amb la participació més alta de la seva història amb 30 equips inscrits, provinents de Canadà, Suècia, Escòcia, Holanda, Suïssa, França, Andorra, Castella i Lleó, Euskadi i Catalunya.

El club local de Puigcerdà, va presentar quatre equips, 2 Júniors i 2 Sèniors. El millor equip classificat ha estat el Puigcerdà Pànxing en 8a posició, sent l’únic equip de Catalunya entre els 10 primers. Els membres de Curling Puigcerdà Pànxing i tots els seu col·laboradors ja estan treballant en l’edició del 2015, una edició molt especial ja que serà la desena d’aquest trofeu internacional.

Bonspiel i esdeveniments de caire social

La competició va començar divendres dia 10 a i es van desenvolupar diverses rondes de partits fins el diumenge dia 12 que es va disputar la final. A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel” (és com s’anomena aquest tipus de competició en el món del curling), també es van organitzat diversos esdeveniments de caire social per a tots els participants.