Èxit total de 3 patinadors de la FCEH a una competició de Long Track

Era la primera vegada que aquests patinadors es posaven uns patins de long track. 

Tres patinadors de velocitat Júniors de la FCEH, Rafael Heredia, Ainoa Carreño i Nil Llop van participar durant una setmana a l’ISU World Developement Camp i a la International Tatra Cup a Zakopane (Polònia).

En primer lloc Rafael Heredia, en Júnior C2, es va emportar dos tercers llocs a la competició marcant uns cronos que el deixen el 120è del món en els 500 metres, i el 115è en els 1.000 metres.
Ainoa Carreño (Júnior C1) va aconseguir també pujar al podi amb una 2a posició en els 500 metres i va marcar un temps en els 1.000 metres que la situen en el 20è lloc mundial de la seva categoria, la 104a en els 500 metres i en el lloc 173è en els 1.500 metres.
Per últim Nil Llop (Júnior D2), que encara està en fase de recuperació d’una fractura de turmell, va competir a la categoria superior aconseguint dos quarts llocs (500 i 1.500 metres) i un setè lloc(1.000 metres), quedant en quart lloc en allround (suma de totes les distàncies). A més en els 500 metres es situa actualment en la 7a millor marca mundial de la temporada de la seva categoria, en la 9a en els 1.500 metres i en la 14a en els 1.000 metres.

‘Les sensacions inicials van ser molt bones i les finals van ser espectaculars. De nou tornem a enlluernar a l’ISU amb el nostre projecte’. ‘Es tracta de resultats molt esperançadors i il·lusionats que ens demostren que tot i no tenir gel és possible obtenir resultats de gran nivell a mig termini’ explica Ruben Llop Cap de Comitè de Patinatge de Velocitat de la FCEH. 

Enllaços relacionats
www.speedskatingresults.com