FCB vs. Txuri Urdin, victòria catalana l’hoquei sobre gel per 9 a 5

Tot i que va costar arrencar el passat dissabte 20 de novembre, l’equip català d’hoquei gel FCB va marcar les diferències amb el Txuri Urdin en el segon temps.

 

Els blaugranes empaten a victòries amb el Puigcerdà i es consoliden entre els millors.

 

El 0-0 del primer parcial no va ser normal. El Barça va tenir alguna badada que va condicionar el començament del partit. Però, ja en el segon terç, la velocitat va fer acte de presència. I, amb ella, van arribar els gols que van encarrilar la quarta victòria a la Lliga dels blaugranes i la sisena a la Pirinenca.

 

“Tot i que ha estat un partit igualat, tenim millor plantilla que el Txuri Urdin”, va comentar Danilo Didkovsky. El capità del Barça va mostrar-se satisfet amb l’evolució del partit.

 

En el moment en què van caure els primers gols, obra d’Oriol Boronat, Joakim Engstrom, Adrián Sosa i Juan Muñoz, el partit pràcticament es va trencar. Aquestes quatre dianes van ser un punt d’inflexió. El Txuri Urdin, però, va poder fer el 4-1 abans d’acabar el segon temps.

 

I els de Sant Sebastià van intentar escurçar les diferències en començar el tercer període. Però, sense patir, els blaugranes van saber replicar els gols visitants. Amb relativa comoditat, el Barça va endossar un 9-5, que ratifica el seu joc.

 

“Ens ha costat agafar el ritme”, va reconèixer Ramón Barón. Per a l’entrenador del Barça, amb les primeres rotacions el partit ja estava decidit: “Havia de ser així. Només ens calia agafar ritme, tot i que hem tingut alguna badada defensiva que hem sabut resoldre”.

 

Homenatge abans de començar

El prolegomen del partit va ser emotiu. I és que els blaugranes Jordi Bernet, Toni Roig i Enrique Zapata van rebre l’estima del seu públic fins a la temporada passada.

 

Informa FCB

www.fcbarcelona.cat