Ferran Terra 15é en dos Gegants FIS celebrats a Predazzo-Pampeago, Itàlia

Finalitzada la Copa del Món, Ferran Terra segueix amb els esquís posats. A l’espera que arribin els Campionats d’Espanya a Sierra Nevada, continuen disputant proves FIS. El català acaba de competir els dies 29 i 30, a l’estació italiana de Predazzo-Pampeago en dos Gegants en què ha estat entre els 15 millors.

Ferran Terra la passada setmana va quedar 5è en el Descens dels Campionats de França celebrats a Tignes. En aquesta ocasió s’ha tractat de dos Gegants, especialitat no tant afí al català, ja que ha enfocat la temporada cap a les proves de velocitat.

En el primer Gegant, disputat dimarts 29 de març, el company d’equip de Terra, Paul De la Cuesta, va aconseguir la 11ª posició amb un temps de 2m30s64. La prova, puntuable com FIS Race, va ser guanyada per l’italià Michael Eisath amb 2m29.25. La competició no era cap ximpleria, ja que el quart classificat no va ser altre que el campió mundial Christof Innerhofer (2m29s78). Aquest dia no va ser propici per a Terra, que va sortir de la pista en la primera de les dues mànigues i ja no va poder competir en la segona.

Les coses han donat la volta el dimecres 30 de març, ja que qui no ha pogut concloure en la primera baixada ha estat precisament Paul De la Cuesta. Terra, que competeix amb Rossignol, sí que ho ha fet, acabant en la 15ª posició amb un temps acumulat de 2m31s17. La victòria en aquesta ocasió va ser per a un altre italià, Jonas Senones, amb 2m29s15.

D’altra banda, cal recordar que la catalana Andrea Jardí també va competir el passat cap de setmana en diferents campionats nacionals i desprès es va dirigir a Saalbach per participar en el Súper-G dels Campionats d’Àustria. No obstant això, no va aconseguir arribar a la meta.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.