Ferran Terra 25è al SG de la Copa d’Europa de Val d’Isère

Els dies 23 i 24 de gener es va disputar a l’estació francesa de Val d’Isère la Copa d’Europa de Descens i Super Gegant amb la participació del català Ferran Terra.

Van ser dues carreres molt disputades, on amb una diferència d’un segon van acabar 20 esquiadors. En l’última prova disputada, el Súper Gegant del dia 24, Ferran Terra va classificar-se com a 25è amb un temps de 1:25.60 i el seu company d’equip Paul de la Cuesta va acabar 35è amb una marca de 1:25.92.

Terra va marcar una bona posició aconseguint estar entre els 30 primers esquiadors, però és encara més remarcable que va estar a només 1 segon del 5è classificat.

"Estic molt content ja que sortia amb un dorsal molt elevat (64) i mai és fàcil retallar tantes posicions sortint des del darrere", va comentar després de la prova.

El seu company, Paul de la Cuesta, també va acabar satisfet amb el seu resultat del Súper Gegant encara que va estar encara més content en la jornada anterior, quan va obtenir la seva millor posició en una prova de Descens, el 14è.

Properes cites

Avui divendres 25 de gener disputaran un Súper Gegant FIS a la mateixa estació francesa i posteriorment es desplaçaran a Serentino (Itàlia) per disputar més proves de Copa d’Europa abans d’anar a una de les cites més importants de la temporada, els Campionats del Món.