Ferran Terra 34è en el Descens de Sotxi

El català ha participat aquest diumenge en la prova de Descens dels Jocs Olímpics de Sotxi aconseguint el seu millor resultat olímpic en aquesta disciplina: ‘Em vaig trobar molt bé sobre tot durant el primer tram de la carrera, que portava molt bon parcial’.

Després de la 44a posició de Ferran Terra al Descens dels Jocs Olímpics de Vancouver 2010, el corredor català va creuar ahir la línia de meta amb 2:11.43, acabant així en 34a posició. Terra va millorar el seu resultat olímpic en aquesta disciplina i va finalitzar content el seu debut olímpic, tot i que va fer balanç de la seva primera cursa a Sotxi: Llàstima que després del primer tram de la carrera vaig cometre un error bastant gran i en un olimpíada un error així es paga car. En els dos salts vaig saltar massa, la qual cosa em va fer perdre bastant de temps. Però estic content i amb ganes de fer la següent carrera perquè dels errors sempre s’aprèn’.

El nou campió olímpic de Descens va ser l’austríac Matthias Mayer que va aconseguir acabar la carrera amb un temps de 2:06.23. La medalla de plata va ser per a l’italià Christof Innerhofer que va creuar la línia de meta amb un crono de 2:06.29. Finalment, Kjetil Jansrud, de Noruega va ser el tercer classificat. (2:06.33). La propera cursa de Ferran Terra serà el divendres dia 14, quan participarà en la Súper Combinada.