Ferran Terra 3è en un GS FIS i classificat per a les finals de Copa d’Europa

El català Ferran Terra del PEC ha tingut una molt bona actuació aconseguint la 3a plaça del podi del Gegant disputat ahir diumenge en proves FIS a Les Menuires (França). Allà, el triomf va ser per al francès Samy Blanc, seguit del seu compatriota Gabriel Rivas. Pol Rocamora del CAEI va estar molt bé aconseguint la 18a posició. Els altres tres espanyols, Paul de la Cuesta, Juan del Campo i el català Joaquim Salarich del LMCE, no van poder acabar la primera de les dues mànegues.

A més, l’esquiador català Ferran Terra i el seu company de grup el basc Paul de la Cuesta, que va rebre la seva formació com a esportista a la Val d’Aran i en el Centre de Tecnificació català, han aconseguit classificar-se per a les finals de Copa d’Europa que se celebraran en la estació italiana de La Thuile del 13 al 18 de març. El català està situat a la plaça 29a de Descens del circuit de Copa d’Europa i està classificat directament per a la Copa d’Europa.

Segons l’entrenador de l’equip A masculí espanyol, Marc Viale, "tant Paul com Ferran estan en un bon moment de forma i cal recordar els bons resultats de Paul així com la 12a plaça de Ferran en el descens de Copa d’Europa de Samtal".

Tots dos esquiadors viatjaran properament cap a La Thuile a preparar les curses de velocitat de les finals europees i disputaran les últimes carreres de Copa d’Europa en les disciplines de Gegant, Super-G i Descens.