Ferran Terra a la Copa d’Europa

Després de la finalització dels Mundials a Garmisch-Partenkirchen, l’activitat ha tornat per l’esquí alpí. El català Ferran Terra ha pres part aquest cap de setmana en diferents proves on Terra ha aconseguit ser 7è  en una Súper Combinada de la Copa d’Europa.

Mentre l’andalusa María José Rienda i la catalana Andrea Jardí esperen per tornar a competir, Carolina Ruiz ha estat l’única espanyola en la primera prova de la Copa del Món després dels Mundials. Ha estat a l’estació sueca d’Are, amb la presència de totes les grans figures i amb un sensacional duel a la cimera entre l’alemanya Maria Riesch i la nord-americana Lindsey Vonn.

Copa d’Europa i FIS per als homes

Encara que no a la prestigiosa Copa del Món, Ferran Terra i Paul de la Cuesta, també han tingut activitat aquest cap de setmana. Per separat, cada un ha competit aconseguint en algun cas ficar-se entre els deu primers. El català, de 23 anys, ha intervingut en quatre proves diferents a l’estació alemanya de Samtal, vàlides totes per la Copa d’Europa i amb la competència de més de cent inscrits per baixada. Si en el Descens va acabar el 22è, a la Supercombinada va aconseguir la seva millor classificació: la 7ª plaça. Finalment, avui ha tancat el Super-G amb la 57 ª posició.

Pel que fa a De la Cuesta (22 anys), ha intervingut en el Gegant disputat a l’estació francesa de Les Menuires, que va comptar ni més ni menys que amb 137 inscrits. La victòria va ser per al francès Gauthier D’Tessieres amb un temps de 2m16s54 després de les dues baixades. El basc va quedar a menys de dos segons (2m18s45) i es va classificar en una excel lent 8ª plaça final. També va córrer la prova el jove català Pol Rocamora, però no va poder acabar la primera màniga.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.