Ferran Terra acaba 15è després de ser segon en la primera mànega en el gegant FIS de Pampeago (Itàlia)

El català Ferran Terra, un dels millors esquiadors espanyols del moment, continua demostrant la seva evolució tècnica amb notables actuacions com les d’avui. En la carrera del circuit FIS disputada a l’estació italiana de Pampeago-Tesero Terra ha acabat la primera mànega amb el segon millor crono, encara que un error en la segona l’ha condemnat a la 15ª plaça.

Després de competir en proves de la Copa del Món a Val Gardena, i a l’espera de tornar a fer-ho el dia 29 al descens de Bormio, l’olímpic català Ferran Terra es van desplaçar a l’estació de Pampeago, on durant el matí es disputen dos gegants FIS. Terra va realitzar una gran actuació en la primera mànega aconseguint el segon millor crono (1m10s12), només superat per l’alemany Stefan Luitz.

Per desgràcia per a Terra durant la segona màniga, un error de càlcul li va fer perdre la línia i amb ella una velocitat que segurament li hagués portat al primer lloc ja que l’objectiu de Terra en aquesta prova era l’or. Terra va sumar un crono de 1m15s20 per a un total de 2m25s32 i la 15a plaça. Sens dubte, si no hi ha la decisió a mitja carrera és molt possible que hagués acompanyat al seu company d’equip basc Paul de la Cuesta al podi. Demà pot demostrar, de nou en un altre gegant, a la mateixa pista.