Ferran Terra aconsegueix una brillant 8a posició en Copa d’Europa

El català Ferran Terra, membre de l’equip A nacional d’esquí alpí de la RFEDI ha fet una brillant 8a posició en el Descens de la Copa d’Europa de Wengen, a Suïssa, disputada del 12 al 13 de gener. Amb un temps de 1:33.96, l’esquiador de Rossignol, va mostrar la seva satisfacció: "

Estic molt content. Per fi he aconseguit un bon resultat, i llàstima que en l’últim interval he comès un petit error ".

El seu company Paul de la Cuesta (Salomon) va ser 36è en el Descens, amb un temps de 1.34.83. El guanyador de la prova va ser Brice Roger (França) que va creuar la meta amb 1:33.24. L’esquiador suís Ralph Weber va ocupar el 2on lloc del graó amb un temps de 1:33.50. Douglas Hedin (Suècia) va ser 3er parant el cronòmetre en 1:33.74.

El president de la RFEDI, Eduardo Roldán ha volgut destacar el resultat de Terra: "Ferran és un gran esportista del qual no m’estranya aquest bon resultat tenint en compte la seva evolució, juntament amb Paul de la Cuesta, del que estic segur que donarà bons resultats de la mateixa manera ". Respecte als esquiadors de l’equip B de la RFEDI, Roldán també ha tingut unes paraules per a ells: "Aquesta setmana els homes de l’equip B han fet bons resultats, Pol Carreras i Pol Rocamora van estar entre els cinc primers en una cursa FIS i no ens podem oblidar de Xavier Salarich ".

Enllaços relacionats

Resultats Web FIS-SKI