Ferran Terra al Descens de Copa del Món de Beaver Creek

L’esquidor català Ferran Terra del PEC participa avui en la prova de Descens de la Copa del Món de Beaver Creek als Estats Units. És l’única parada de la Copa del Món 2012-13 masculina en una estació nord-americana i la pista per on es realitzen les proves, Birds of Prey, és especialment coneguda per ser una de les més complicades.

En la prova de descens, que se celebra avui, el desnivell és de 757 metres, amb un pendent mitjà de 27% i incrementa fins a un 45% a la part central de la carrera i de nou en l’últim tram de la pista. 

L’esquiador català s’ha preparat dur durant els entrenaments oficials de Descens durant aquesta setmana. A la primera jornada, Terra va tenir una petita caiguda que li va fer perdre temps i va acabar 61è amb un temps de 1:45:68. En el segon entrenament, el corredor de Rossignol es va sentir molt millor sobre els seus esquís i es va classificar 43è (1:44:65).

"Avui m’he notat millor, amb algun petit error, per cada vegada m’apropo més als primers. Espero poder entrar entre els 30 i així agafar punts a la carrera".