Ferran Terra viatja a Amèrica per participar en les proves de Copa del Món d’esquí alpí

Terra va sortir el dilluns per competir en el super gegant (SG), prova de la Copa del Món, del proper dia 28 a l’estació canadenca de Lake Louise per després desplaçar-se fins Beaver Creek (EUA) per disputar una prova gegant (GS).

Ferran Terra afrontarà la seva segona participació a la Copa del Món amb ànim renovat. L’esquiador d’Escadarcs (la Cerdanya), de tot just 23 anys, ha fet una gran pretemporada a Sud-amèrica, amb dues victòries a Cerro Castor (Ushuaia) davant grans rivals de Copa d’Europa. L’esquiador català ha remarcat que "a Ushuaia vaig poder entrenar amb els corredors de Copa del Món dels equips francesos i italians. Vaig veure que cada vegada m’apropo més a ells. Aquest estiu multipliquem la preparació física, i en els entrenaments en neu ens centrem en la qualitat".

Ja de tornada a Europa, Terra va estar entrenant físic a Annecy (Savoia). "Llàstima que no vam poder seguir a Hintertux (Àustria) a causa del mal temps", ha afegit. "Després, vaig tenir uns dies de descans, a casa".

En principi, Terra buscarà estacions per entrenar al Canadà, probablement en Nakiska, a prop de Calgary. "M’interessa molt practicar la velocitat. El meu objectiu en totes les proves de Gegant de la Copa del Món en què participi aquest hivern serà classificar entre els 30 primers ".

No obstant això, el que de moment l’espera a l’estació canadenca de Lake Louise, els dies 27 i 28, és un SG. No serà fins a la següent parada de la Copa del Món, a Beaver Creek, ja en territori nord-americà, on, del 3 al 5 de desembre, també es podrà estrenar en un GS a dues mànigues. I això ja què a Sölden ningú va poder fer-ho per les males condicions meteorològiques que van obligar a la suspensió del segon traçat.