Festa de presentació de Pirena Advance a la vora del mar

Abans de desplaçar-se al Pirineus, el diumenge 15 de gener Pirena Advance fa una aturada a la vora del mar. La platja de la Nova Icària de Barcelona es converteix per un dia en un escenari especial amb trineus i gossos. La festa de presentació en la Nova Icària arrenca a les 10.00h. La finalització està prevista per les 14.00h.

Els gossos seran de nou els grans protagonistes d’aquesta festa popular on els visitants, fins a 20.000 persones en edicions passades, podran gaudir d’exhibicions de trineu, agility o classes d’educació en positiu per a les seves mascotes.

La presentació de Pirena és també l’escenari de la gran festa de l’adopció. Una quinzena de protectores se citen a la platja i, a través d’una desfilada de gossos i gats, es promou l’adopció responsable d’animals. L’any passat un centenar de mascotes van trobar una nova llar. És una activitat molt atractiva per a nens i adults. Es pot passejar en trineu i s’organitzen carreres de canicross (nens amb gossos). A més, hi ha múltiples tallers lúdics pels més petits. És també un espai molt interessant per als adults: documentals sobre el múixing, educació cívica, veterinaris interactius, repartiment de productes dels nostres patrocinadors, etc.

Cliqueu a sobre de les imatges per ampliar-les.
Dossier Nova Icària 2012