Fi de festa del circuit català u10 i u12 a Pas de la Casa

L’estació andorrana tanca el circuit català d’Alevins u10 i u12 amb el 19è Memorial Chichu Tauler organitzat pel club GRAN UEC.

El Memorial Chichu Tauler arriba a la seva 19a edició el proper diumenge 15 de març i com cada any serà la cursa que tancarà la temporada del circuit català de curses dels nens i nenes de 8 a 11 anys.

La competició reunirà a tots els corredors Alevins catalans i també rebrà la participació dels millors esquiadors i esquiadores u10 i u12 de tota Espanya, Andorra i del Pirineu Francès. En les darreres edicions la cursa ha format part del Circuit Audi quattro Cup arribant a acollir una gran participació, que el 2014 va arribar a 320 inscrits. 

La cursa es desenvoluparà en la modalitat de Combirace, que consistirà en una primera part amb baixada individual per el circuit d’esquí-cross i continuarà entrant a l’estadi Francesc Viladomat on s’acabarà la cursa amb unes 10 darreres portes de gegant. 

Entre els Campions d’aquesta cursa trobem corredors que 6 o7 anys més tard estan entre els millors corredors espanyols i andorrans en els respectius equips nacionals. En la passada edició els campions i campiones van ser Claudia Garcia del ECPCGR i Roger Segura del CANMC en u10 i Jana Suau i Joan Labal del GRAN UEC en u12. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa