Finalitza la Copa Catalana d’Esquí de Fons 2012-13

Han passat quatre mesos des que vam donar el tret de sortida a la Copa Catalana d’esquí de fons a Font Romeu amb la celebració de la Ronde de La Calme, fins que el passat 3 d’abril ens acomiadàvem de la temporada a Beret amb la 11a Marxa Naut Aran, prova que ha tancat la 8a edició d’aquest circuit català.

Durant aquests mesos s’han celebrat 9 curses (de les quals es van anul·lar 3), però sobretot hi ha hagut molt esforç per part dels corredors i corredores, no només dels que han aconseguit pujar al podi, sinó de tot el conjunt de fondistes que han fet possible que una vegada més aquesta sigui una edició de molt alt nivell en tots els sentits.  

Dins la classificació general de la Copa Catalana el vencedor de la prova en categoria Cadet ha estat Pol Vidal (ANEC), mentre que en dones ha estat Lydia Iglesias (ANEC). En Júnior I dones l’or ha anat a parar en mans de la fondista Marta Cester (ANEC) i Mario Parodi (PEC) se l’ha endut en homes.  En la categoria Júnior II Sandra  Varela (CEFUC) i José Ramón Rodríguez (ANEC) han estat el màxims campions de la categoria. En Sènior s’han imposat Berta Morral (CEFUC) i Sadurní Betriu (CEFUC). Arribats ja als Màsters Marta Ferrer (PEC) i Jaume Forcada (PEC) han estat els guanyadors de la categoria Màster I, mentre que Màster II han estat els esquiadors Maria Cruz Palacín (ANEC) i Josep Llarden (ANEC).
 

Copa Nins

La Copa Catalana Nins també ha posat punt i final a aquesta temporada 2012-2013 a Beret el passat 3 d’abril. Des del mes de desembre del 2012 s’han portat a terme també un total de 9 competicions, i tot i que hi han hagut un parell de curses anul·lades, res ha impedit que els fondistes practiquessin aquest esport.

Dins la categoria Infantils I els guanyadors de la Copa Nins han estat Maria Sellés (Bellver) i Llos Martí (PEC), mentre que en Infantils II els campions han estat Carola Vila (CEFUC)Gral Sellés (Bellver)Jana Sellés (Bellver)Bernat Sellés (Bellver) s’han endut l’or de la categoria Benjamí, i en categoria Pollet se l’han endut els dos corredors del club Bellver Aran Bach i Martí Gash. Els més petits en participar en el conjunt de competicions han estat els Bacteris, i en la classificació general Julia Spa (Bellver)Arnau Miquel (PEC) s’han coronat campions d’aquesta categoria.  

L’acte de lliurament de premis de la Copa Catalana i Copa Nins d’esquí de fons tindrà lloc el proper diumenge 21 d’abril al Refugi de l’Arp a Tuixent – la Vansa.

Enllaços relacionats

Classificació Copa Catalana 12-13

Classificació Copa Nins 12-13