Fins a 9 integrants de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) participaran en els Mundials de Snowboard de La Molina 2011

Amor, els germans Castellet, els germans Vergés, Fargas, Torner, Manich i Moreno disputaran els Mundials de snowboard 2011, que s’inauguraran al Palau Sant Jordi de Barcelona el proper dissabte 15 de gener.

Pel que fa a les disciplines i als seus participants, la rider catalana Anna Amor serà l’única que disputarà en l’snowboard cros (SBX). En quant al Half Pipe (HP), i a l’espera d’una última confirmació, s’alinearan Queralt Castellet (l’altra de les dues noies), els germans Rubén i Isaac Vergés, i Oriol Fargas. El quartet apuntat en Big Air (BA), la prova amb què s’obrirà el Mundial, està compost per Carles Torner, Carles Manich, Josep Castellet i Isaac Vergés. Finalment, i pel que fa l’Slopestyle (SBS), els quatre homes seran Carles Torner, Carles Manich, Isaac Vergés i Miguel Moreno.

Aquests esportistes competiran en una única disciplina, a excepció d’Issac Vergés, que està apuntat en tres modalitats (HP, BA i SBS), de Carles Torner i Carles Manich, que ho estan en dues (dos en BA i SBS). Les dues varietats d’eslàlom paral·lel, tant la versió normal (PSL) com en el gegant (PGS), seran les úniques disciplines que no tindran representació.

Els tècnics

Un total de vuit tècnics acompanyaran els esportitstes catalans i la resta de membres de l’equip de la RFEDI. A més, agluns d’aquests professionals s’encarregaran d’assessorar als competidors en més d’una disciplina.

En snowboard cros (SBX) competiran Kaspar Stenz, Óscar Ruiz i José Cervi supervisats pel tècnic Luca Trioni. En Half Pipe (HP) disputaran Daniel Fernández, Juan Manuel Aranda, Salvador Fernández i Kim Bolta. En Big Air (BA) en Gerard Freixes estarà acompanyat pels 4 anteriors i pel que fa al Slopestyle (SP), seran els mateixos cinc del Big Air.