Formació

Tècnic esportiu

Tècnic esportiu

Tècnic esportiu esquí alpí, esquí de fons i surf de neu

Els cicles d’ensenyaments esportius capaciten per exercir professionalment la matèria esportiva en la modalitat i especialitat cursada. Actualment per esports d’hivern es convoquen cursos d’esquí alpí, esquí de fons i surf de neu.

S’organitzen en cicles de grau mitjà o de grau superior. Tenen una durada entre 750 i 1.540 hores, repartides en un o dos cursos. Una part d’aquestes hores es destina a la formació en un centre educatiu i una altra, a la pràctica en centres de treball.

Els cicles de grau mitjà comprenen dos nivells en el cas de les modalitats esportives regulades per la LOGSE:

  • el primer nivell o cicle inicial, comporta l’obtenció del certificat corresponent
  • el segon nivell o cicle final, comporta l’obtenció del títol de tècnic esportiu en l’especialitat corresponent.

Amb la superació d’un cicle de grau mitjà s’obté el títol de tècnic i amb la superació d’un de grau superior, el de tècnic superior esportiu en l’especialitat corresponent.

Podeu consultar l’oferta dels centres privats al següent buscador.

La Llei de Professionals de l’Esport a Catalunya obliga a que tots els entrenadors, professors i monitors estiguin titulats per poder treballar.

Links d’interès:

 

Tècnic esportiu patinatge artístic sobre gel, hoquei gel i curling

PATINATGE ARTÍSTIC 

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern conjuntament amb l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la Real Federación Española de Deportes de Hielo, organitzen el curs de Tècnic Esportiu de Patinatge Artístic de nivell 1 a Barcelona.

És el primer curs homologat que s’organitza en molts anys i necessari pel compliment de la Llei de Professionals de l’Esport a Catalunya.

Al següent link trobareu tota la informació LINK

 

HOQUEI GEL 

properament

 

CURLING

properament