Gabriel Gorce i Arnau Ferrer bronze en la Súpercombinada

Fa poc s’ha disputat la segona prova de la Súpercombinada, el Súper Gegant, on els nostres catalans Gabriel Gorce i Arnau Ferrer, que vam fer segons a l’Eslàlom, han aconseguit la medalla de bronze amb un temps de 2:20.36.

Aquesta ha estat la quarta prova per a la parella catalans i a  la quarta ha estat la vençuda. Han esquiat molt bé, amb una baixada molt neta, sense errors greus. En primer lloc ha acabat el rus Valerii Redzozubov (2:15.87) i el segon classificat el nord-americà de 55 anys Marc Bathum (2:17.38). Amb aquesta medalla, Espanya ja ha guanyat 3 medalles en els set dies de competició. Un metall de cada color. I es que Jon Santacana i Miguel Galindo es van penjar ahir la medalla de plata en la prova d’Eslàlom, després de l’or assolit en el Descens del passat 8 de març. La part negativa de la jornada d’ahir va ser la caiguda en el pitjor moment del català Gabriel Gorce i el seu guia Arnau Ferrer, que tot i terminar la primera màniga per davant de Santacana, 6ens, es van saltar una porta en la segona. Tot i així, Gorce i Ferrer han defensat avui el segon millor lloc en el Súper Gegant.

Gabriel Gorce va obrir Sotxi amb un 7è lloc en el Descens
Gorce va acabar 7è en el Descens dels Jocs Paralímpics de Sotxi celebrat dissabte dia 8 de març, en la categoria de discapacitats visuals. Gorce va aconseguir finalitzar la baixada en un temps d’1:24.59, a un segon i mig de les medalles. La victòria se la va endur el basc Jon Santacana (1:21.76), que va estar acompanyat en el podi per l’eslovac Miroslav Haraus (1:22.01) i pel canadenc Mac Marcoux (1:23.02). Santacana, després de recuperar-se d’una operació de tendó d’Aquil·les, a principis de setembre, ha pogut revalidat el seu or paralímpic. 
 
Enllaços relacionats
Gabriel Gorce valora la seva primera carrera a Sotxi