Garai, 2on classificat a l’Eslàlom del Mundial escolar

Aingeru Garai (CAEI) anota el 2on millor temps a l’Eslàlom del Mundial escolar. Anna Oller (CANMC) aconsegueix la 3era plaça i Marta Jimenez (Ski Club Olimpia GER) assoleix el 4t lloc al Gegant.

L’estació granadina de Sierra Nevada ha acollit aquesta setmana els Mundials escolars on han participat esportistes d’esquí alpí que reben tecnificació al Centre de la Val d’Aran i que estudien en el IES d’Aran. En la prova d’Eslàlom de la categoria I Boys, en la qual van participar els corredors catalans Aingeru Garai, Marc Montes, Borja Sabugal i Ramon Barrufet, Garai va assolir el 2on millor temps de la classificació(1:28.93), quedant-se a només 40 centèsimes del primer classificat. Els seus companys de club Ramón Barrufet i Borja Sabugal van arribar en 9è i 14è lloc respectivament, mentre que Marc Montes del Club Esquí Val d’Aran ho va fer en 19è lloc, d’un total de 26 corredors.

Pel que fa la prova de Gegant de la categoria II GirlsMarta Jimenez  es va dur el 4t lloc, mentre que Barbara Vives del CAEI va arribar en 7è lloc, Silvia Vila del CANMC en el 12è i Julia Casanovas en el 18è. En categoria II Boys, els resultats dels catalans van ser Ferriol Llibre del MLEC (10è), Marc Tabernero de LMCE (14è), Toni Puig de LMCE (15è), Ibai Linacisoro (16è), Joan Ureña de LMCE (18è) i Nil Sellas del CANMC (19è). El Mundial escolar, destinat a les categories  U-14 (Inf.I)-U-16 (Inf. II), ha rebut aquests dies la participació de més de 200 esquiadors provinents de més de deu de països.