Garai i Oller 1ers classificats en les proves cronometrades de Beret

Aquestes proves són classificatòries per participar en els Jocs de la Joventut a nivell europeu per a la categoria U18 (1997-1998) que se celebren a final de gener a Liechtenstein.

Els esquiadors alpí catalans Aingeru Garai, del Centre de Tecnificació de la Vall d’Aran, i Anna Oller, del Centre de Tecnificació CAR de Sierra Nevada però amb la titularitat de la FCEH, s’han classificat en 1ra posició en les proves cronometrades celebrades diumenge 21 de desembre a l’estació de Baqueira-Beret, i en les quals van participar un total de 22 corredors que formen part dels tres Centres de Tecnificació d’Espanya, de la Federación Madrileña de Deportes de Invierno i del Club català CAEI. Aquestes proves són classificatòries per participar en els Jocs de la Joventut a nivell europeu per a la categoria U18 (1997-1998) que se celebren a final de gener a Liechtenstein.

Per primera vegada es van poder trobar el nou president de la RFEDI, May Peus, i els tècnics responsables U18 dels diferents centres. El president va poder presentar formalment als cronos i dedicar als atletes unes paraules en la Residència de la Vall Blanca, lloc on s’allotgen els atletes del Centre de Tecnificació.

Les condicions van ser magnífiques, neu dura amb un sol radiant que va fer que els Cronos es desenvolupesin en excel·lents condicions.