Gerard García, Gerard Prat, Arnau Sabanés, Maria Hidalgo, Mauro Borras i Marc Vila, campions de Catalunya de Big Air

El passat dissabte 9 de març va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Big Air snowboard i freeski   a l’estació catalana de la Molina amb més de 40 riders participants.

La competició, organitzada per la FCEH dins el conjunt de proves de la 2a Lliga Pirinenca de Snowboard i Freeski, va comptar amb la col·laboració del Ibèric Snowboard Tour, circuit que treballa en la promoció de l’esport a nivell amateur i professional a la Península. 

Per categories, els campions van ser en Infantils, Gerard García (CEI) en freeski i Gerard Prat (ECOA) en surf de neu. En categoria Júnior, Arnau Sabanes (CET) en freeski, Maria Hidalgo (CEMT) i Mauro Borràs (CEMT) en surf de neu i en categoria absoluta en surf de neu Marc Vila.

A més dels Campionats de Catalunya, el comitè organitzador de la FCEH va realitzar una prova lúdic -competitiva amb l’objectiu de promocionar el freestyle entre els més petits: el Cremallera Minifreestylers, amb un traçat adaptat a nens entre 4 i 12 anys, sent el futur del surf de neu i freeski, categories Infantils i i Renyocs​​. En Mini Freestyle, van guanyar en freeski Dani Loughlin (Infantils) i Toni Sitjas (Renyocs​​), en surf de neu: Toni Moreno i Gisela Grifell (Infantils), Arnau Roig i Aina Gomariz (Renyocs​​).

Es vol agraïr la col.laboració de La Molina, IST, SPORT HG, Llet Nostra i Skullcandi que han fet possible que es puguin fer aquestes competicions.

Enllaços relacionats
Reportatge UFEC TV
Resultats Big Air
Resultats Cremallera Minifreestylers