Gorce i Ferrer 5ens a DH i SG del Mundial Para-Ski de Panorama

L’esquiador paralímpic català amb deficiència visual Gabriel Gorce, juntament amb el seu guia Arnau Ferrer es trobem al Canadà disputant el Mundial Para – Ski de Panorama que va començar el passat 27 de febrer i clourà el proper 11 de març. 

La seva participació es va iniciar el passat 4 de març amb la disputa del Descens on els olímpics van aconseguir una 5a posició amb un temps de 1:35.73, quedant a 6 segons del primer classificat, el canadenc Mac Marcoux (1:29.68). Un dia després es va disputar la prova de Súper Gegant on van tornar a repetir la 5a posició amb un temps de 1:26.50, i quedant a 3 segons del guanyador el rus Ivan Frantsev (1:23.63).

Gabriel Gorce i Arnau Ferrer, que recentment han assolit 3 podis a les curses NORAM (Noram Cup Kimberley) celebrades a Kimberly la darrera setmana de febrer, just abans d’aquests Campionats del Món IPC, disputaran la propera prova, la Súper Combinada, el proper dissabte 7 de març. 

Gabi ens explica que fins ara ‘No estem del tot satisfets dels primers resultats perquè hem vist que el nivell dels altres està per sobre; resultat de no haver pogut tenir una quantitat d’entrenament i preparació com la que ells han tingut. És possible que hàgim vingut amb unes expectatives una mica utòpiques. Si finalment aconseguim fer medalla, és probable que arribi a tenir encara més mèrit que la aconseguida a Sochi’.

Enllaços relacionats
Resultats
Mundial IPC en directe