Gran èxit de participació i organització en el XV Trofeu TOP CAEI- FIS

Dissabte 12 i diumenge 13 de febrer Baqueira Beret va acollir la 15a edició del TOP CAEI- FIS. La quarta prova de la 28a lliga catalana absoluta, juvenil i challenge d’esquí alpí de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH).

Fins a 250 corredors de tot Espanya, França, Andorra, Marroc, Itàlia i Sud-àfrica van participar en aquesta única prova internacional d’esquí alpí que se celebra a la Vall d’Aran i que va ser organitzada pel Club Aranés d’Esports d’Iuern (C.A.E.I.) i l’estació de Baqueira Beret.

Durant les dues jornades es van disputar dues proves de gegant (GS) per a homes i dames a la pista Stadium en el sector de Beret, on la pista va mantenir-se en perfectes condicions durant tota la competició gràcies a la feina realitzada per la secció de l’Stadium i les màquines de l’estació de Baqueira.

Es va competir en categoria Absoluts, Ciutadans i Juvenils I i II i una novetat d’aquest any va ser canviar el tradicional trofeu per una cistella de productes de la Vall d’Aran i una medalla per a tots els guanyadors.

La guanyadora absoluta femenina de dissabte en gegant va ser Anna Galofré del MLEC, seguida de Lucia Guerra del CAEI i l’aragonesa Inda Garín. A més a més, Galofré va ser la primera de la seva categoria, Juvenils I i Lucia Guerra la primera de Juvenils II.

Pel que fa a categoria masculina, el guanyador absolut va ser Antoni Portas, del UEC Mataró, seguit de l’andorrà Artur Pallas. El tercer classificat va ser Artur Martí del CANMC.

Per la seva banda, Miquel Mateu de LMEC va ser el primer en Juvenils I i l’andorrà Artur Pallas, amb el temps que li va valdre la plata absoluta, també el va col·locar a dalt de tot del podi de la seva categoria, Juvenils II.

En el gegant de diumenge l’esquiadora del MLEC, Anna Galofré, va revalidar el títol aconseguit en la jornada anterior i va tornar a proclamar-se guanyadora absoluta i de la categoria Juvenils I. La va acompanyar al podi l’aragonesa Inda Garín que va ser segona absoluta i primera en Juvenils II i Ona Rocamora (CAEI), tercera absoluta. En categoria masculina l’andorrà Artur Pallas va superar aquest cop als seus rivals i va classificar-se primer absolut i Juvenils II, seguit d’Antoni Portas del UEC de Marató i d’Àlex Puente del CAEI, que va acabar en tercer lloc absolut però va ser el primer en la seva categoria, Juvenils I.

RESULTATS

GS Dissabte

Juvenils I Dames Juvenils I Homes

1ª Anna Galofre CAT (MLEC) 1r Miquel Mateu CAT (LMEC)

Juvenils II Dames Juvenils II Homes

1ª Lucía Guerra CAT (CAEI) 1r Artur Pallas AND

Absolutes Dames                         Absoluts Homes

1ª Anna Galofre CAT (MLEC)     1r Antoni Portas CAT (UEC)

2ª Lucía Guerra CAT (CAEI)       2n Artur Pallas AND

3ª Inda Garin ARA                     3r Artur Martí CAT (CANMC)

GS diumenge

Juvenils I Dames Juvenils I Homes

1ª Anna Galofre CAT (MLEC) 1r Alex Pont CAT (CAEI)

Juvenils II Dames Juvenils II Homes

1ª Inda Garin ARA 1r Artur Pallas AND

Absolutes Dames Absoluts Homes

1ª Anna Galofre CAT (MLEC) 1n Artur Pallas AND

2ª Inda Garin ARA 2r Antoni Portas CAT (UEC)

3ª Ona Rocamora CAT (CAEI) 3r Alex Puente CAT (CAEI)

 

Resultats complets al web de la FCEH – disciplines.