Gran èxit organitzatiu i de participació a la primera cursa nocturna de Llívia

Gran èxit organitzatiu i de participació a la primera cursa nocturna de Llívia, cursa nocturna organitzada en un circuit de neu artificial de 400 metres, dissenyat al Parc de Sant Guillem de Llivia, gràcies a la col•laboració entre l’Ajuntament de Llivia, El Club Esquí Puigcerdà, Altiservice (Estació d’Esqui de Font Romeu) i els comerços de la Vila.

5 Tones de neu es van baixar de Font Romeu per tal de dissenyar un circuit entretingut i técnic, on es va desenvolupar la cursa, que a més a més era puntuable per al Campionat de Catalunya d’Esprints 2011- 2012 i que es va realitzar en estil lliure.

Els més petits van fer 1 volta al circuit mentre que els més grans van haver de fer 2 voltes al circut de 400 metres, il•luminat per a l’ocasió. El circuit va sorprende a tothom, aixi mateix com la particiàció molt superior a l’esperada, amb 100 corredors a la pista i puntes de 500 persones animant als corredors.
4 hores de curses amb les eliminatòries per categories fins a arribar a les gran finals.

Xocolatada i coca per a tothom van convertir aquest esprints en una gran festa de l’Esqui de Fons català, que va acabar tocades les 11 de la nit amb l’entrega de premis amb l’assitència de l’Alcaldessa de l’Ajuntament de Llivia i altres regidors.

Informació facilitada per el Comitè de Fons.

Cliqueu sobre les imatges per ampliar-les.