Gran Pallars Espot celebra dos eslàloms FIS

Gran Pallars Espot va disputar dos Eslàloms FIS durant el cap de setmana 19 i 20 de març on van destacar els catalans Anna Galofré i Joaquim Salarich.

L’estació d’esquí lleidatana d’Espot va acollir el passat 19 i 20 de març un campionat FIS on l’Eslàlom va protagonitzar les dues jornades. La competició va comptar amb la col·laboració incondicional de tot el que comporta Gran Pallars i de la FCEH.

El dissabte, i sobre una neu dura, la catalana Anna Galofré (MLEC – 1.33:34), que sortia amb el dorsal 4, es va proclamar campiona de la prova. Galofré es va imposar per dos segons a la francesa Elisa Gayet (SCFR) que es va fer amb la segona posició. El podi el va completar la catalana Mariona Boix (LMCE) a 2s86c de la campiona. En categoria masculina hi va haver doble campió. Tant el vigatà Joaquim Salarich (LMCE), com el de Cassà de la Sevla Antoni Portas (UEC-M) van creuar la línia amb el mateix temps: 1.33:64, produint així un empat. El tercer classificat fou Arnau Puig que va arribar a 2s87c dels campions.

El diumenge es va conservar la modalitat de competició i l’Eslàlom va tornar a regnar en l’estadi de competició d’Espot. La catalana Anna Galofré (LMCE – 1.38:07) es va tornar a fer amb la primera posició del podi, seguida de la ribetana Núria Pau (LMCE) a 82 centèsimes i d’Ona Rocamora (CAEI) a gairebé 3 segons. En homes Joaquim Salarich (LMCE – 1.35.82) va poder gaudir de la primera posició tot sol, amb un podi que van completar Àlex Batlle (CEAC – 1.37:46) i Danel Carles (CANM-C) a 2.34c del campió.

 

Més informació al web de la FCEH – disciplines.