Gran Pallars Port Ainé serà seu del Campionat de Catalunya de Freeski

El Campionat de Catalunya de Freeski tindrà lloc el proper cap de setmana 19 i 20 de març al Pallars Sobirà, a l’estació de Port Ainé. La prova comptarà amb la participació dels catalans Jaume Puigdengoles o Luka Melloni.

Gran Pallars Port Ainé serà seu del Campionats de Catalunya de Freeski en les modalitats de Slopestyle i Big Air. La competició és open i estarà oberta a totes les persones interessades en participar-hi, des de categories infantils fins a sèniors. En total s’aplegaran al voltant de 80 riders, entre professionals i amateurs. Aquest Campionat de Catalunya serà la tercera i ultima prova del circuit Ungravity Freeski Contest de la lliga catalana.

S’espera un gran nivell de participació, amb la intervenció dels millors riders catalans de l’especialitat, com Jaume Puigdengoles i Luka Melloni, i també dels andorrans Scotty Jordan i els germans Noah i Joel Albadalejo.

Els organitzadors, Ungravity Freeski Contest, han previst muntar dues línies de baixades. El dissabte 19 tindrà lloc l’Slopestyle i s’instal·larà un salt d’entre 8 i 12 metres i un altre d’entre 15 i 14 metres. El diumenge serà el torn del Big Aire amb un salt que anirà dels a 12 al 15 metres i un segon dels 8 als 10 metres.     

Més informació al web de la FCEH – disciplines.