Gran rendiment de Nil Llop a la final de la Copa d’Europa

El català ha estat el primer patinador estatal en participar en una final continental de la disciplina. Ha rebaixat les seves marques en totes les distàncies.

Nil Llop, patinador català de velocitat de la FCEH, va realitzar un paper molt destacat durant els tres dies que va durar la final de la Copa d’Europa de Short Track celebrada a la localitat alemana de Oberstdorf, als Alps, on van prendre part els millors 160 patinadors europeus de 19 països. 

El patinador català havia de disputar tres distàncies; 1.000, 500 i 777 metres i els resultats no podrien haver estat millors: 8è als 500 metres i 9è als 1.000 i 777 metres. Resultats molt meritoris tenint en compte que s’enfronta amb patinadors amb molta experiència internacional, amb moltes més hores de gel a la setmana. A més, el patinador de velocitat català va rebaixar les seves marques en totes les distàncies: 10 segons menys als 1.000 metres i gairabé 2 segons als 500 i 777 metres.

Sens dubte una gran actuació i molt prometedora per a la temporada vinent, en la qual Nil Llop arribarà al seu segon any i en la que segur estarà preparat per disputar els pòdiums a totes les curses. Amb aquesta competició, es posa punt i final a la temporada de short track tot i que es continuen els entrenaments a la pista del FC Barcelona i tornarà a començar amb força a l’estiu amb la pretemporada.