Gran Victòria de Laura Orgué al Tour de Rogla

L’estació eslovena de Rogla va acollir durant els dies 15, 16 i 17 tres carreres de la categoría OPA – Copa d’Europa, el que es coneix com a Tour.

Les dues primeres proves serveixen per determinar la sortida de la última i el resultat global de les tres, Laura Orgué va acabar 8a en la primera, de 2,5 km i 4a a la segona, de 5 km. Laura Orgué va sortir 4a en la prova definitiva i va deixar enrere les altres esquiadores, per guanyar la prova i així el Tour. Amb aquesta victòria, la fondista catalana, es col·loca líder de la Copa d’Europa amb 482 punts.

Campionats del Món Vall di Fiemme

Ahir van donar el tret de sortida els Campionats del Món d’esquí de fons a Itàlia. Els fondistes catalans Laura Orgué i Vicenç Vilarrubla, juntament amb els seus companys membres de l’equip nacional de la RFEDI d’esquí de fons Imanol Rojo, Javier Gutiérrez i Ioseba Rojo, han estat els seleccionats per anar a aquests Mundials.

La representant femenina, Laura Orgué, competeix en Skiatlon 7,5 km x 7,5 km, en els 10km skating i els 30 km en massa. El grup de nois, a excepció de Ioseba Roig, correran a les proves d’Skiatlon 15km x 15 km, els 15 km skating i els 50km en massa.