GrandValira celebra la Final del Circuit Interclubs

L’estació Andorrana va acollir el passat 26 i 27 d’abril la Final del Circuit Interclubs de la temporada. En un cap de setmana amb temperatures baixes, els corredors van donar-ho per millorar posicions en la classificació general del Circuit.

El dissabte va ser el torn de l’Eslàlom. En la categoria Infantils I dones la primera classificada va ser Lucia Troyano (CEMT) seguida de les esquiadores Clara Quingles (CANM-C) i d’Adriana Labal (GRAN). En homes Jordi Mirabet (CEMT) va avançar-se a la resta de corredors, i només Àlex Malagelada (GEIEG) i Javier Jiménez (ELIT) van aconseguir acostar-s’hi. En Infantils II dones el podi el van firmar Helena Sentis (CANM-C), Alba Sole (PC) i Alèxia Viladot (ELIT) i en homes ho van fer Marc Relat (CANM-C), Aitor Mellado (CAP) i Xavier Olivella (MEGA). Les tres primeres classificades de Juvenils I van ser Andrea Marrodan (GER), Elsa Garcia (PC) i Carla Roca (ELIT); mentre que en categoria masculina els tres primers foren Marc Castells (CANM-C), Adrià Casassayas (PC) i Carles Serra (CANM-C). En Juvenils II el podi el van encapçalar Lluís Agulló (PC), Àlex Torras (CANM-C) i Víctor Boix (CANM-C), mentre que en categoria femenina ho feien Júlia Herrada (PC), Laia Castany (CAP) i Andrea Torrent (PC).

La prova femenina va comptar amb la participació de la categoria Master A que va guanyar Rosa Mª Llobera (PC) en dones, i Alberto Fucale (CANM-C) en homes. També hi va haver la categoria Master B, tot i que només en homes, i la va guanyar Francesc Izard (CAF). Per últim, van participar els Sèniors, categoria que va guanyar Clàudia Medina (CANM-C) i Eduard Estevenet (CIM).

El diumenge va arribar el gegant que va posar punt i final al Circuit Interclubs 2010-11. El la categoria Infantils I dones el podi el van completar les corredores Ruth Fornos (CES), Sofia Pujol (CANM-C) i Lucía Troyano (CEMT), mentre que en homes ho van fer Àlex Muxi (PC), Javier Jiménez (ELIT) i Jordi Mirabet (CEMT). Els Infantils II més ràpids van ser Clara Gusta (CANM-C), Helena Sentis (CANM-C) i Alba Sole (ELIT) en dones, i Jaume Fleta (CANM-C), Marc Muxi (PC) i Jaume Giralt (CEPP) en categoria masculina. Ja en Juvenils I el podi femení el van protagonitzar Andrea Morradan (GER), Helena Cabeza (CANM-C) i Paula Rojals (ELIT), mentre que el masculí ho feien Marc Castells (CANM-C), Carles Serra (CANM-C) i Pelayo Llarena (ELIT). En Juvenils II les tres primeres classificades van ser Júlia Herrada (PC), Laia Castany (CAP) i Ana Miarnau (CANM-C). En la mateixa categoria homes els campions van ser Víctor Boix (CANM-C), Àlex Torra (CANM-C) i Marc Lanza (CAP).

Finalment, en categoria Master A femení Rosa Mª Llobera (PC) es va fer amb la copa, mentre que José Carlos Nart (MAC) l’alçava en categoria masculina. La categoria Sènior la va guanyar Clàudia Medina (CANM-C) en dones, i Albert Aran (CANM-C) en homes.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.