Grans resultats dels catalans a la Santa Claus Cup 2014

El patinador del CEGVA Tomás Guarino va aconseguir dimecres 3 de desembre una plata a la Santa Claus Cup (Budapest) en la categoria Advanced Novice, medalla que també va aconseguir el patinador azulgrana Aleix Gabara (Júnior) en el programa curt.

El patinador novice del CEGVA, però establert a París (França), Tomás Guarino segueix ampliant la seva col·lecció de medalles internacionals. La plata que va assolir el dimecres 3 de desembre a la Santa Claus Cup 2014 s’uneix a les medalles conquistades a l’Open d’Andorra (or), la Volvo Cup (or) i el Llombardia Trophy (plata), aconseguint la fita d’haver pujat al podi en totes les proves que ha disputat en el que va de temporada. Pel que fa al patinador del FC Barcelona Aleix Gabara, va signar un programa curt de 51.41 punts, aconseguint marca personal i a la combinada i final va fer medalla de bronze.

També en la categoria Júnior participava Ton Cónsul que va assolir una marca de 45.70 punts i una 7a posició en el programa curt i una 8a en la combinada i final. A més de les medalles, l’Aleix ha assolit la mínima mundial de programa lliure.