Guillem Alsina i Judith Lluent Campions de Catalunya de Veterans

El passats dies 28 i 29 de març es va celebrar la 19a edició del tradicional Trofeu Pepeta Planas d’esquí alpí, la cursa de Veterans amb més participació de la Lliga Catalana. 

El cap de setmana del 28 i 29 de març, La Molina va acollir un any més el Trofeu Memorial Pepeta Planas, que aquest any ha estat també Campionat de Catalunya de la categoria Veterans. De les cinc proves que conformen la Lliga Catalana Andorrana de Veterans, el Pepeta Planas és la competició que rep més nombre de participants i una de les més potents de l’estat dins la categoria Veterans. La prova, que memora i recorda a l’esportista catalana Pepeta Planas; 9 vegades Campiona de Catalunya i 7 d’Espanya, va està organitzada per La Molina Club d’Esports i va constar d’un Gegant i un Eslàlom a la pista Roc Blanc.

En Gegant masculí, el Campió de Catalunya Absolut de la categoria Veterans va ser Guillem Alsina de LMCE (23.58), mentre que en Gegant femení la Campiona va ser Judith Lluent del CANMC (25.27). Pablo Navarro (23.67) i Georgina Arnau del MLEC (26.41) es van proclamar Subcampions i Marc Grau del CET (24.99) i Nuria Oliva (26.81) van finalitzar en tercera posició. 

En Eslàlom, Guillem Alsina de LMCE (35.58) i Judith Lluent del CANMC (35.77) van proclamar-se també Campions de Catalunya Absoluts de la categoria Veterans, seguits dels Subcampions Alberto Fucale del CANMC (37.44) i Georgina Arnau del MLEC (40.05), i de Jordi Muñoz del CET (37.71) i Gabriela Puncernau del CANMC (43.06) que es van dur el bronze.

Enllaços relacionats
Classificació completa