Impartit el curs de Delegat Tècnic (DT) de Múixing i Canicross

El passat dissabte 24 d’octubre es va organitzar a la seu de la FCEH el Curs de Delegat Tècnic (DT) i Jutges de Múixing i Canicross Autonómics. 

Un total de 6 aspirants a Delegat Tècnic i Jutge Autonòmic de Múixing i Canicross es van donar cita el passat 24 d’octubre a la Casa de l’Esport de Barcelona per rebre la formació específica de la mà de la FCEH. El requisit de selecció d’aquests aspirants a DT va ser per currículum, donat que la FCEH considera indispensable la seva experiència com a Múixers per poder optar a aquesta titulació.

Es van impartir coneixements sobre organització de curses, cronometratges, veterinària, seguretat i reglaments autonòmics, estatals i internacionals. Paral·lelament al curs es va celebrar el reciclatge anual dels DT i Jutges de Múixing i Canicross.  ‘Es va fer una trobada conjunta dels dos grups per tal de compartir experiències i fer de l’equip dels nostres Delegats Tècnics un equip de professionals col·laboratius i especialistes per poder ajudar a millorar el nostre esport i les nostres curses’, explica la Múixer i Cap de Comité de Múixing i Canicross de la FCEH, Montse Claverol. 

Comptar amb uns Delegats Tècnics ben formats és molt positiu per a la FCEH ja que són els que, amb la seva formació específica i actualitzada, ajuden als organitzadors i als esportistes a conèixer més l’esport i a practicar-lo correctament.