Inici de pretemporada per als germans Rocamora

Els esquiadors d’alpí de la FCEH, Ona i Pol Rocamora, ja han realitzat el primer stage de pretemporada i es mostren molt il·lusionats.

Els germans Rocamora ja han realitzat el primer entrenament de la pretemporada programat per la FCEH, per començar a carregar les piles de cara a una temporada que, encara que llunyana en el temps, està molt pròxima al cap dels esquiadors. Ona i Pol han realitzat una estada a Stubai (Àustria), d’on ja han tornat i a on tornaran el proper 14 de juny per seguir treballant. En aquest primer stage, Ona i Pol han treballat la tècnica base, començant a passar referències de Gegant i Eslàlom, i s’espera que en el següent desplaçament ja se centrin més en la tècnica, en les línies de traçada i en l’adaptació als nous esquís. 

Tots dos esquiadors es mostren molt contents i esperançats davant aquesta nova aventura. Així, Pol comenta que ‘estic amb les piles ben carregades, aprofitant aquesta oportunitat que m’ha donat la Real FederacióN Española de Deportes de Invierno (RFEDI) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), realitzant un balanç de l’ hivern passat com bo, ja que no vaig tenir una gran continuïtat’. Recordem que Pol forma part de l’Equip Nacional d’Esquí Alpí de la RFEDI. 

Per la seva banda, Ona, després d’un petit període de descans, reconeix que ‘em trobo descansada, tot i l’estrès dels exàmens de la selectivitat, i em trobo una mica fluixa, però ara ja estem treballant el físic i vaig millorant’. Ona, que treballa dins l’estructura de l’equip A l’Alt Rendiment Català (ARC) de la FCEH, resumeix l’anterior temporada com a ‘bona a nivell de progressió esportiva’, tot i que li hauria agradat aconseguir millors resultats. Per tot això, ella mateixa assenyala que ‘els objectius per a aquest proper hivern és el de ‘millorar el màxim possible i poder fer alguna Copa d’Europa en condicions físiques i anar al Campionat del Món Júnior’.

Font: Celes Piedrabuena

A continuació, un vídeo fet per les noies de l’equip A d’Alt Rendiment Català.