Irene Manau i Ton Cònsul protagonistes de la cerimònia d’inauguració de la Final de l’ISU GP

Els patinadors catalans han interpretat la coreografia de Patrick Capmartin i Marta Andrade en l’espectable d’obertura de la pista de gel de la Final ISU del Grand Prix de patinatge artístic.  

Els patinadors blaugrana Irene Manau Camarillo i Ton Cónsul, que va assolir el 13è en l’ISU Júnior Grand Prix d’Ostrava el passat mes de setembre, han protagonitzat la cerimonia d’obertura de la Final de l’ISU Grand Prix de patinatge artístic a la pista de gel del Centre de Convencions del Fòrum de Barcelona.

Ha estat una suite audiovisual de gran impacte poètic coreografiada per Patrick Capmartin i Marta Andrade. Una projecció d’un gran mapping, damunt la pista de gel, creació de Tigrelab, acompanyat de la música del compositor Xavi Lloses, amb les veus dels cantants Bikimel i Dídac Rocher, que narraven el cicle de l’aigua de la pluja i la neu al gel. Lluís Danés ha estat el director artístic de la cerimònia d’obertura.

Inici de les competicions

5 hores abans de la cerimonia d’inauguració ha arrencat la competició amb els programes curts de les categories Júnior femení, masculí, per parelles i dansa. A continuació de la cerimònia ha donat el tret de sortida la competició Sènior amb els programes curts de les parelles i els individuals femení. 4 patinadores del CEGVA i 32 del FC Barcelona han estat les flowers kids durant la jornada d’avui, encarregades de recollir les flors de la pista de gel.

Es poden consultar els resultats oficials al web oficial de la Final ISU del Grand Prix.