Isaac Vergés 1er a la prova SB de la Burn Ride Battle 2013

Després d’una setmana i mitja movent neu i construint el millor parc que hi ha hagut mai en Masella, es va poder disputar la BURN RIDE BATTLE 2013.  La novetat d’aquesta prova va ser que englobava una prova del Circuit MINIFREESTYLERS per menors de 12 anys, la Marmota Minifreestyler, amb una de les proves més importants en la categoria PRO-AM de la península en slopestyle.

El resultat va ser espectacular, ja que mentre els més petits feien les seves rondes de competició, els més grans podien anar fent els seus entrenaments a les línies del parc de més dificultat.

Marmota MiniFreestyler

Els Minifreestyler van realitzar dues rondes de competició per les dues línies del seu circuit. En Infantil SB, els primers classificats van ser Bernat Ribera del SB Area i Anna Gamell. Segons, Toni Moreno i Laura Blanco, ambdós del SB Area i tercers Roger Surinyà i Carlota Gili, ambdós del CEMT. En Renyocs SB, destaquem les primeres posicions aconseguides per Aleix Cuixart i Aina Gomariz del SB Area. Marco Lucarini del CEMT i Laia Oliveras del SB Area van fer segons i Marc Gamell va quedar 3er d’aquesta categoria.

Pel que fa a les classificacions de Freeski, Quim Astort i Albert Cucurull, tots dos del CET, van fer 1er i 2on a la categoria Infantil. En Renyoc, Sergi Marine i Carlota Bonastre es van dur la 1a posició. Albert Pinel i Arnau Vilamitjana van fer segons i tercers respectivament.

Burn Ride Batlle – Categoria Pro – Am

Es va fer un ‘re-shape’ per començar la competició de la Burn Ride Batlle en les millors condicions possibles i després del ‘riders meeting’ es va decidir que tot i la dificultat del mòdul de les tanques, havia d’entrar en competició. A mig matí començava la competició de la categoria PRO-AM. Els riders van intentar assegurar la seva millor ronda per classificar-se per a la final.

En Freeski es va decidir fer tres rondes per a tots els riders i la millor era la que marcava la posició final. El millor rider va ser Guillaume Fernández d’Andorra, seguit d’Oriol Moné i Gerard Ruiz. Pel que fa a les classificacions d’snowboard, Isaac Verges va treure la seva gran experiència com a competidor quedant primer i seguit d’Alexis Morillere en el segon calaix i tercer Bernat Ripoll.

A més, es va premiar a Sara Berdalles per ser la millor rider femenina i a Adrià Soler i Júlia Pujol per ser els millors sub-18. Adrià Riera es va dur el premi especial Sport HG.