Ja coneixem els Campions de Catalunya

Aquest diumenge 9 de febrer La Quillana ha acollit el Campionat de Catalunya Individuals d’Esquí de Fons sota la modalitat de tècnica lliure i en les categories Benjamí, Infantil I, Infantil II, Cadet, Júnior I, Júnior 2, Sènior i Màster.

En Benjamí a la distància de 2,5 quilòmetres, s’han proclamat Campions de Catalunya dos corredors del Bellver, Roc Vilaró en homes i Eva de la Hera en dames. Miquel Visa del PEC i Jana Selles del Bellver han guanyat el títol de Campions en categoria Infantil 1. Els Infantils 2 i les noies de categoria Cadet van competir a la distància de 5 quilòmetres proclamant-se guanyadors Maria Selles del ANEC i Cesc Collel del CEFUC, en Infantil 2, i Mònica Doria, també del CEFUC, en Cadet. Pel que fa als nois en aquest categoria, van realitzar els 7,5 quilòmetres de distància després dels quals es va proclamar Campió Roger Espinet del CAEI.

En Júnior 1 a la distància de 10 quilòmetres, els Campions han estat els esportistes del ANEC, Lydia Iglesias i Jan Segalàs, mentre que en Júnior 2 s’ha dut el primer lloc Marta Cester, corredora del mateix club. La categoria Sènior dames també va córrer els 10 quilòmetres proclamant-se Campiona de Catalunya Laia Aubert del CENA. Finalment, les categories masculines més altes; Màster, Júnior 2 i Sènior, van competir a la distància de 15 quilòmetres. Els Campions han estat Jaume Forcada del PEC en Màster, Mario Parodi en Júnior 2 i Sadurní Betriu en Sènior.

S’han proclamat Sots Campions de Catalunya Marc Collel del CEFUC i  Berta Guitart del CENA (Benjamí), Martí Forcada del PEC i Marta Moreno del CAEI (Infantil 1),  Maria  Selles del Bellver i Pol Riu del CENA (Infantil 2), Carola Vila del CEFUC i Andrés Peña del CENA (Cadet), Ainhoa Armendariz del PEC i Roger López del CENA (Júnior 1), Marta Cester del ANEC i Julen Armendariz del CEFUC (Júnior 2), Berta Morral del CEFUC i Ruben Caseny del CAEI (Sènior).

Els tercers classificats en aquest Campionat de Catalunya d’esquí de fons han estat Marc Puiggener del CEFUC i Aran Plana del Bellver (Benjamí), Bernat Selles del Bellver i Queralt Gamisans del PEC (Infantil 1), Silke Stock del CENA i Joan Marc Albert del ANEC (Infantil 2), Rita Auladell del PEC i Mikel Irizar del ANEC (Cadet), Sergi Brau del CENA i Pepa Garcia del Bellver (Júnior 1), Bernat Galceran del PEC (Junior 2), Lluís Travé del CENA (Màster) i Vicenç Vilarrubla del CEFUC (Sènior).