Ja tenim els Campions de Catalunya OPEN

Del 21 al 23 de febrer Puigcerdà ha acollit el Campionat de Catalunya OPEN de Patinatge artístic sobre gel alhora 2ona prova puntuable per a Lliga Catalana de Patinatge 2014. Mònica Carratalà i Aleix Gabara s’han proclamat Campions de Catalunya en categoria Novice Advance.

El torneig, que va acollir la participació prop de 100 patinadors i patinadores procedents del FC Barcelona, el CEGVA, el CEPAP, el Andorra Club Gel, el Club Hielop Jaca i el CH Bipolo, va donar el tret de sortida divendres 21 amb les categories Autonòmiques B que són les categories més joves, per continuar el dissabte amb les categories Autonòmiques A, Nacionals e Internacionals, les quals van fer el seu programa curt. Finalment, el diumenge van repetir participació les Nacionals i Internacionals, que aquesta vegada, van mostrar els seus programes llargs.

En Júnior Isu es van proclamar Campions de Catalunya els patinadors Maeva Gallarda del CEPAP i Ton Consul del FCB, sots Campiona Irene Manau del FCEH, mentre que en Júnior/Sènior A es van penjar la medalla d’or Cleo España del CEGVA i Alex Abad del FCB i la plata Marta Badia del CEGVA i Marc Tort del FCB. L’or en categoria Novice Adv. va ser pel club FCB de la mà dels patinadors Mònica Carratalà i Aleix Gabara. En Parelles Adv Novice, els Campions van ser Mònica Carratalà i Ton Consul del FCB, mentre que en categoria Parelles Basic Novice, l’or va anar a les mans dels patinadors Georgina Serrallach i Alexandru Ilici del CEGVA.

En categoria Aleví, es van proclamar Campions de Catalunya la patinadora Ares Capdevila del CEGVA i el patinador del CEPAP Jan Vilella, mentre que Mireia Punti, del mateix club i LLuis Garcia del FCB van ser les Campiones de Catalunya en categoria Benjamí. En Basic Novice, la Campiona va ser Anna Bertran del Puigcerdà. D’una banda, les patinadores del CEGVA Leire España i Ona Masip es va penjar la medalla d’or en les categores Cadet i 2a femení, respectivament. D’altra banda, les patinadores del FCB Janna Bernadó i Marta Joly van pujar al podi de Campiones en les categories Debs A Femení i Debs Femení, respectivament. Eric Alis del Puigcerdà va quedar Campió en Debs masculí. Pel que fa a la categoria Debutant, el títol de Campió de Catalunya va ser per la patinadora del FCB Alexandra Martinez i pel patinador del CEGVA Martí Alonso, mentre que Júlia Rodriguez del FCB es va penjar l’or en categoria Escola i Griselda Serrallach del CEGVA en categoria Infantil A.

‘En aquest Campionat de Catalunya hem vist l’evolució dels participants més joves així com la progressió dels participants en categories nacionals e internacionals i de les dues parelles de lliure”. explica el Cap de Comitè Patinatge, Xavi Manau. A la pista de gel de Puigcerdà vam gaudir dels patinadors Mònica Carratalà, Aleix Gabara i Ton Consul que han estat seleccionats per la RFEDI per participar en el Campionat Challengue Cup de La Haya (Holanda) el proper mes de març.        

Enllaços relacionats
Resultats