Ja tenim els Campions i Campiones de Catalunya 2014-2015

Celebrades les dues proves del Campionat de Catalunya a Sant Joan de l’Erm i a Vilagrassa s’han proclamat els Campions i Campiones de Catalunya de Mushing i Canicross.

El Campionat de Catalunya de Mushing i Canicross de la temporada 2014-2015 s’ha decidit en dues proves celebrades entre novembre i desembre a les localitats de Sant Joan de l’Erm i Vilagrassa.

Medaller Canicross

En la classificació del Campionat de Catalunya de Canicross els podis per categories han estat: en Sènior medalla d’or per a Lali Masriera i Daniel Artero, argent per a Marta Bosch i Javier Torres i bronze per a Inés Hernández i Sergi Millaruelo. En Veterans A el primer metall ha estat per a Olga Álvarez i Francisco Justícia mentre que el segon ha anat a les mans de Natalia Camps i Toni Ferre. Finalment Enrique Vilchez s’ha dut l’or en Júnior II. 

Medaller Mushing

En la classificació del Campionat de Catalunya de Mushing, Marta Bosch i Ramon Armengol s’han dut les medalles d’or de la disciplina en la categoria Bikejoring i Xavier Masramón l’argent. En categoria trineu 4 gossos l’or ha anat a les mans de Lluís Cruz mentre que en trineu 6 gossos la Campiona ha estat Montse Claverol. Finalment Victor Carrasco i Aaron Bernaus s’han proclamat Campió i Sots Campió de Catalunya en la categoria agrupada scooter 1-2 gossos. 

Enllaços relacionats
1a Fase Campionat Catalunya – Sant Joan de l’Erm
2ona Fase Campionat Catalunya – Vilagrassa