Ja tenim els Campions i Campiones de la Copa Cegva 2014

La Copa Cegva de Patinatge Artístic sobre gel és la primera prova puntuable per la Lliga Catalana 2014, en la que han participat prop de 90 patinadors i patinadores d’aquesta especialitat dels clubs CEGVA de Vielha, PAP de Puigcerdà, FCB i ACG d’Andorra.

Durant els dies 1 i 2 de febrer s’ha celebra al Palai de Geu de Vielha la Copa Cegva de Patinatge Artístic, organitzada pel Club Esport de Geu Val d’Aran i la FCEH. El dissabte, la competició va començar a les 9:00h del matí per a totes les categories autonòmiques i durant el Campionat vam poder veure tot el planter de patinadors i patinadores que són el futur del patinatge català. A partir de les 15:30h, es va donar pas als programes curts de les categories nacionals, on van prendre part els patinadors de categories nacionals participants del passat Campionat d’Espanya amb excel·lents resultats, com és el cas de Mònica Carratalà, Maeva Gallarda, Ton Cònsul o Aleix Gabara entre d’altres. El diumenge, el campionat va començar a les 10h i fins a les 15:30h, i va estar reservat per a totes les categories nacionals i internacionals, així doncs, Júnior, Sènior, Debs i Basic Novice.

En categoria Advanced Novice els primers llocs del podi van ser pels patinadors del FC Barcelona Mónica Carratalá (82,59 punts) i Aleix Gabara (104,84 punts). Iria Gonzalez també patinadora del FC Barcelona es va dur la primera plaça en la categoria Aleví (19,79 punts). Irene Manau (94,97 punts) i Ton Consul (120,10 punts) del FC Barcelona van aconseguir la 1era posició en categoria Júnior ISU, mentre que en Sènior el primer lloc va ser per Marta Badia del CEGVA (27,54 punts). Mónica Carratalà i Ton Consul van guanyar en Parelles Advanced Novice igualment que Georgina Serrallach i Alexandru Ilici ho van fer en Parelles Basic Novice.

Pel que fa a la categoria Basic Novice, la guanyadora de la competició va ser la patinadora de Puigcerdà Anna Bertran (35,25 punts), mentre que els esportistes del FC Barcelona, Annika Huestis (18,88 punts) i LLuis Garcia (16,43 punts), es van dur les primeres posicions en categoria Benjamí. La patinadora de Club d’Esports de Geu de la Vall d’Aran (CEGVA) Irene Moreno va liderar la classificació en categoria Cadet (18,09 punts) i la seva companya de club Ona Masip ho va fer en categoria 2a Femení. El FC Barcelona va tornar a pujar al primer calaix del podi en categoria Debs A de la mà de patinadora Janna Bernadó (27,69 punts) i en categoria Debs gràcies a Marta Joly (38,62 punts). Pel que fa als nois en aquesta categoria, el Campió va ser Eric Alis del Club Patinatge Artistic Puigcerdà (26,28 punts). Alexandra Martinez del FC Barcelona (11,93 punts) i Mario Alonso del CEGVA (7,48) , van quedar primers en Debutants, mentre que en categoria Escola el primer calaix del podi va ser per a Júlia Rodríguez del FC Barcelona (10,51 punts). El CEGVA va aconseguir guanyar en categoria Infantil femina de la mà de Griselda Serrallach (24,68 punts) i el Andorra Club Gel en masculina gràcies a Elvis Caubet (17,24 punts).

Les categories que representaran a la FCEH en els propers Campionats d’Espanya a Logroño van estrenar els seus programes per aquesta temporada durant aquesta competició, que es va recuperar aquest cap de setmana després de la seva cancel·lació el passat 18 de gener degut a un problema tècnic amb la màquina de transmissió del gel.

Enllaços relacionats
Resultats